Osmichodové menu

Osmichodové menu

Tak to jsme tady ještě neměli! Dva šéfkuchaři se spojili, aby pro vás vytvořili jedinečné 8chodové degustační menu! Save the date 2. 5. 2019 od 18 hod. ;)

 

Šéfkuchař naší restaurace Winestone Tomáš Lalík a jeho kamarád Petr Vlk z pražské Restaurace Na Kopci mají pro vás menu kombinující zkušenosti obou.

 

Na Kopci je jednou z nejvyhledávanějších restaurací v Praze, opakovaně v posledních letech získala titul Michelin Bib Gourmand. Petr Vlk v rámci menu nabídne nejen tamní legendární tataráček „Na Kopci“, ale i další delikatesy připraveny vám na míru:

 

– Amuse bouche
– Tatarák „Na Kopci“
– Grilovaný candát se savojskou kapustou a glazé z pancetty
– Variace z křepelky a foie gras s batátovým pyré a omáčkou z červené řepy
– Capuccino z řeřichy potoční s plněným smržem
– Pomalu pečené telecí karé s bramborovou kaší s mascarpone a medvědím česnekem
– Čerstvý kravský sýr s akátovým medem
– „Valrhona“ Čokoládová pěna s marinovanými jahodami

 

Nutná je rezervace předem na e-mail h7051-fb@accor.com nebo tel. 595 606 614.

 

Degustační menu je nabízeno ve dvou variantách:
Varianta s vínem – 1950 Kč / osoba.
Varianta bez vína – 1350 Kč / osoba.

 

***

 

What a great news! Two talented chefs came together and created unique 8 course menu for you! Save the date 2nd of May 2019 from 6 pm ;)

 

The Chef of our restaurant Winestone, Tomáš Lalík, and his friend Petr Vlk from the Prague restaurant Na Kopci have created a menu combining the experience of both.

 

One of the most visited restaurants in Prague, named Na Kopci, has repeatedly won the Michelin Bib Gourmand title in recent years. Petr Vlk offers not only the legendary tartar "Na Kopci", but also other delicacies just exactly to your needs:

 

– Amuse bouche
– Tartar "Na kopci"
– Grilled pike perch with savoy cabbage and pancetta glaze
– Variation of quail and foie gras with potato puree and beetroot sauce
– Watercress capuccino with stuffed morel
– Slowly roasted veal loin with mashed potatoes with mascarpone and bear garlic
– Fresh cow cheese with acacia honey
– "Valrhona" Chocolate mousse with marinated strawberries

 

Reservations are required in advance at h7051-fb@accor.com or tel. 595 606 614.

 

Variant with wine – 1950 CZK / person.
Variant without wine – 1350 CZK / person.


Rezervovat